Uit het hoofd naar het hart…

ALS JIJ WILT WETEN WAT TRADITIONELE KENNIS TE MAKEN HEEFT MET ( JE)  DIEREN.

Heb ik een goede tip voor je

Waarschijnlijk vind jij duurzaamheid een belangrijk onderwerp.

En kan je wel aanvoelen dat opnieuw verbinding maken met de natuur een goede stap is.

Dan is het boek ‘EEN VLECHT HEILIG GRAS’ een echte aanrader. Een boek waar ik in bleef lezen. De manier waarop Robin Wall Kimmerer wetenschap en traditionele kennis van inheemse volkeren met elkaar vervlecht spreekt tot de verbeelding. Sterker nog, het inspireert je om te heroverwegen welke stappen je kunt zetten om respectvoller met de aarde om te gaan. Omdat het ons bewust maakt dat we liefdevoller met onze planeet om te gaan. De vervlechting van wat vanuit wetenschappelijk oog natuur is en wat natuur werkelijk is.

Natuur waar wij onderdeel van zijn samen met de niet-menselijke dieren en wezens.

Het lezen van dit boek bracht mij nog dichter bij mijn drijfveren voor mijn vak als Dierencommunicator ( Intuitive Interspecies Communicator). Meer en meer brengt het me terug bij mezelf en de verbinding met natuur. Het is zo fijn om in wederkerigheid contact te kunnen hebben met dieren, zowel met gedomesticeerde dieren als met dieren die vrij in de natuur leven.

Dierencommunicatie appelleert aan onze oeroude mogelijkheden om te communiceren met dieren op afstand en hen werkelijk te begrijpen. Dit legt daarmee direct een verband met de traditionele kennis van inheemse volkeren.

Deelnemers aan mijn Seminars Dierencommunicatie ervaren dat er een wereld voor hen opengaat. Je zoemt niet in op de problemen van deze tijd. Nee, je zoemt juist uit die problemen en ontdekt manieren om te zien en ervaren wat werkelijk van waarde is.

Half september start het Herfstprogramma Dierencommunicatie weer.

Zowel met een Basisdag om te starten met Dierencommunicatie,

Als Tweedaagse Seminars (level 1 en level 2)

NIEUW zijn Webinars voor deelnemers die zich verder willen ontwikkelen nadat ze een Seminar gevolgd hebben. NIEUW is de mogelijkheid om een individueel programma te volgen gericht op jouw dier(en) en jouw ontwikkeling met jouw specifieke vragen

Ben je benieuwd, stuur me dan een berichtje per Whatsapp of per mail. Je ontvangt het programma dan per mail.

Vrolijke dierengroet, Boetje

Deel dit bericht op social Media