Stoppen of doorgaan

was de grote vraag

En…het is beide geworden…stoppen met ons restaurant Crudo maar doorgaan met de webwinkel. Stoppen als Chef-kok in puur en onbewerkt eten maar doorgaan als therapeut en coach voor Mens en Dier.

En ik ben er klaar voor!

Dit is de Kick-off van mijn nieuwste programma, waarin ik jou een mooie aanbieding doe. Een programma waarin ik je help om stappen te zetten en helderheid te krijgen over je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

Ben jij er ook klaar voor?

Of heb je nog wat nodig?
Weet dat de volgende stappen zetten op vele lagen plaats vindt en dat het fijn is om daar ondersteuning bij te krijgen. Zeker als je het altijd druk hebt of het steeds voor je uit schuift. Je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid komt als eerst. Het is nú tijd voor jou, dat jij kiest voor jezelf, jouw balans en om jouw vitaliteit te verhogen.

Wat blokkeert hier nog op?

Als kennismaking met het programma BEN JIJ ER KLAAR VOOR? organiseer ik een “Proeverij”.
Ja….want je gaat proeven aan mijn nieuwe programma, waarmee je direct aan de slag kan in je dagelijkse leven. Het gaat over lekker, gezond en vitaal leven. Een drietal live workshops.

Ik ben energetisch therapeut en coach in natuurlijke gezondheid en vitaal leven. Ik neem je graag mee in een programma om verbeteringen in je dagelijks leven gedoceerd aan te brengen.

Ik deel kennis en praktische oefeningen met je en hoe je dit toepast in je dagelijkse leven.

Aanbieding

gratis voor de eerste 15 deelnemers

Het eerste onderdeel van mijn nieuwe programma:
Op is op, dus reageer nu!
Vul uw naam en emailadres hieronder in om je aan te melden.

Bekijk in het onderstaande filmpje hoe ik van een vol bestaan als restauranthouder in biologisch, puur en onbewerkt eten, stappen zette naar een leven met rust en balans.

Ook jij mag kiezen voor veranderingen in je leven.

Klik op de foto en bekijk de video waarin je kennis maakt met mijn praktijk INNER VOICE-nederland

© KVK