Over Boetje
Over Boetje
Zit je als huisdier eigenaar met je handen in het haar, gedraagt je dier zich anders en heeft het klachten? Je hebt er voor jou gevoel er alles aan gedaan, bezoekjes aan de dierenarts en andere alternatieve behandelingen, maar er verandert weinig?

Herken jij dit?

Voel jij je machteloos, omdat je voor je gevoel alles al hebt geprobeerd maar niks werkt?

Wat ga je doen? Nog meer kosten maken bij de dierenarts of weer andere therapieën of voeding proberen?

Niet doen. Het kost je alleen maar meer geld terwijl de oplossing misschien eenvoudig is.

Kan ik je daarbij helpen?

Ja!

Als betrokken dierentolk Heb ik er een antwoord op? ga ik in ‘gesprek’ met je dier. Als vertaler communiceer ik met het dier op telepathische wijze en behandel (indien nodig) het dier energetisch.

Op deze manier heb ik al vele eigenaren met hun dier geholpen, van soms uitzichtloze situaties, en dierenarts trajecten die geheel of gedeeltelijk zijn gestopt.

Wat voor mij belangrijk is.

Als dierenvriend ben ik me bewust van de invloed van farmacie en de voedselindustrie op onze gezondheid en leefwijze. Het communiceren met dieren laat mij hernieuwt het respect voor al wat leeft ervaren. Ik sluit mijn ogen niet meer voor dierenleed en ik deel graag de betrokkenheid voor het moois wat deze planeet ons te bieden heeft.

Dat is ook een van de redenen dat ik, samen met mijn partner, eigenaar was van een 100% biologisch en plantaardig restaurant in Nijmegen.

In mijn werk als dierentolk heb ik opnieuw mijn respect gevonden voor alle levende dieren, voor de omgeving en het leven in het algemeen.

Met mijn achtergrond in de 100% natuurlijke voeding en gezondheid – voor mens en dier – ben ik als dierentolk en behandelaar gericht op het herstel van het natuurlijk evenwicht van het dier in zijn omgeving.

Vanuit mijn natuurlijk vermogen om te communiceren met dieren en ze energetisch te behandelen, wordt het herstel van klachten en verandering van probleemgedrag geactiveerd. Ik behandel voornamelijk honden, katten, paarden en vee. Door een holistische aanpak wordt dit genezingsproces energetisch versterkt.

Ben je benieuwd wat je dier te vertellen heeft? Vertoont je hond, kat, paard of ander dier probleemgedrag? Heeft het stress of lichamelijke klachten?

Laat jouw dier het jezelf vertellen.

Wist je dat ik...?

Curriculum Vitae

Dierentolk | Therapeut voor Dieren én mensen | Spreker | Trainer

Docent Technische Universiteit Delft en Hoge School Rotterdam

Eigenaar Crudo Nijmegen

Rawfood Chef en instructor

Superfood expert

Touch of Matrix therapeut