RECONNECTING TO THE CIRCLE OF LIFE​
Een dag die nieuwe inspiratie brengt
Meld je aan!

Zijn jullie een waarde-gedreven organisatie en zoeken jullie een passende teamdag?

Dan is het leuk, gezellig en ontspannen om aan de slag te gaan met de Clinic ‘Reconnecting to the circle of life’ Een dag die nieuwe inspiratie brengt.
De zomermaanden lenen zich hier uitstekend voor.

Imkerij Immenhof is een inspirerende plek om een teamdag door te brengen. Een prachtige locatie met tuinen waar Buckfast bijen gehouden worden; een wereld vol ijver en saamhorigheid. Om inspiratie op doen en de waarde van de natuur en de saamhorigheid in het team te versterken.

Het wordt  een dag om  uit je rol te stappen en je onder te dompelen in de wondere wereld van bloemen, planten, insecten en dieren. Een dag om inspiratie op te doen door echte natuurbeleving en uitwisselingen met natuur. Je gaat  ontdekken dat het mogelijk is om te  communiceren met natuur ‘multispecies communication’ en wat de meerwaarde daarvan is voor jullie organisatie en voor ieder persoonlijk. Een dag om je blik te verruimen, je te verwonderen en te genieten.

20230826_105733

Over de teamdag

Wie?

Alle waardegedreven organisaties zijn welkom!

Wanneer?

De teamdagen kunnen besproken worden van juni t/m september 2024. Dagen waaruit gekozen kan zijn: woensdag, donderdag en vrijdag

Waar?

Imkerij Immenhof Rijksweg 224 - 6582AB - Molenhoek Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid

Programma

*in overleg en bij groepen vanaf 18 personen

Nooit heb ik me zo verbonden gevoeld met de wereld om me heen dan tijdens de dag RECONNECTING TO THE CIRCLE OF LIFE.De ervaring dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel maakt me rustig en blij.

Even voorstellen

Picture of Boetje Broeders

Boetje Broeders

Boetje Broeders is een professioneel Dierencommunicator; Intuitive Interspecies Communicator. Daarnaast is zij holistisch energetisch therapeut voor dieren en mensen. Zij heeft jarenlange ervaring in de communicatie en het behandelen van allerlei soorten dieren; gedomesticeerde, gehouden - en wilde dieren.

Zij heeft zich toegelegd op de onderliggende thema’s waarvan de complexe Dier-Mens relaties een belangrijk onderdeel zijn. Daarnaast is het haar passie om mensen weer in contact te brengen met hun aangeboren mogelijkheden om (telepathisch) te communiceren met allerlei soorten dieren en natuur; Multispecies communication.

Boetje beschouwt zichzelf als een bruggenbouwer om Intuïtief Werk en de Wetenschappelijke Wereld met elkaar te verbinden. Zij verzorgde o.a. de seminars aan Academy of Media Arts Cologne’ en Afrika Studies aan de Universiteit Leiden. En zij is verbonden aan het internationale Multispecies network University Saskachewan

Picture of  Susan Boonman-Berson

Susan Boonman-Berson

Dr. Susan Boonman-Berson is onafhankelijk onderzoekster en spreker op het gebied van duurzame samenlevingsvormen tussen wilde dieren en mensen.

Als multispecies geograaf richt ze zich op de complexe relaties tussen mensen en wilde dieren. Ze neemt mensen mee in de uitdagingen die langskomen wanneer gezocht wordt naar diverse samenlevingsvormen. En hoe je daarbij de wilde dieren als serieuze bondgenoten mee kunt nemen. Mensen aan het denken zetten over hun relatie met de wilde dieren om zich heen is haar drijfveer.
Ze is verbonden aan diverse (inter)nationale organisaties die zich ook bezig houden met diverse samenlevingsvormen tussen wilde dieren en mensen, waaronder ENCOSH en het Centrum voor Dier-Mens Studies.