Het "Gesprek"

Het “gesprek” vind je op deze website vaak tussen aanhalingstekens. Dat komt eenvoudigweg omdat het meer is dan dat.

Het "Gesprek"

Het “gesprek” vind je op deze website vaak tussen aanhalingstekens. Dat komt eenvoudigweg omdat het meer is dan dat.

Dieren-communicatie verloopt tussen mij en jouw dier anders dan een communicatie tussen mensen. Een paard, hond, kat of ander dier heeft een verfijnde manier om informatie door te geven

De behandeling kan direct tijdens het gesprek met je dier gegeven worden. Dit is waardevol voor je dier. De behandelingen werkt door op meerdere niveaus, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Er wordt direct iets aan de klachten van je dier gedaan waardoor herstel in werking gezet wordt.

Waarom een dierentolk?

Maar ook bij grote veranderingen:

Of....

Jouw dier zal het erg op prijs stellen als hij zijn zegje kan doen en zeker als hij serieus genomen wordt. Dieren kunnen ons veel duidelijk maken

Ik merk dat de informatie die het dier geeft zeer waardevol is voor de eigenaar. Het welzijn van het dier is nauw verbonden met het welzijn van de mens.
De mens wordt vaak erg geraakt door de informatie die ik aan hen doorgeef; de zorg wordt gedeeld, ik bied een luisterend oor, er ontstaat wederzijdse begrip en er komen oplossingen

Behandeling op Afstand

Het op afstand communiceren, telepathisch, is een fantastische manier om het dieren standpunt te horen. Om beter te begrijpen wat het dier meemaakt.
Het stelt je in de gelegenheid om te horen te krijgen wat jouw dier vindt, zonder interpretatie of projectie.

Wil jij direct je zorgen delen of heb je vragen? Klik hier voor een gratis eerste gesprek.

Waarom een dierentolk en therapeut inschakelen?

De behandeling

De dieren-communicatie wordt meestal gecombineerd met een energetische behandeling. Ik maak gebruik van Touch of Matrix ©. Dit is een effectieve methode die klachten behandeld op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Daardoor kan het uitstekend en complementair ingezet worden met andere behandelwijze, zoals de dierenarts of osteopaat.

Voor paarden is het mogelijk om met de Emmett4horses techniek behandeld te worden. Dit is een zachte zeer effectieve techniek.
Door gebruik van drukpunten, in relatie tot de klacht, wordt de fascia behandeld. Het is een techniek om pijn en ongemak te verlichten en de mobiliteit te herstellen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Dit werkt diep in op het systeem van het dier. Emmett4horses wordt op locatie gedaan.

Mogelijkheden om uit te kiezen

Eigenlijk zijn er drie mogelijkheden:

1

Op afstand

De behandelingen kunnen telepathisch, op afstand.

2

Eigen omgeving

Ik kan ook naar je toekomen en het dier in zijn eigen omgeving behandelen.

3

Praktijk

Of je komt met je dier naar mij in de praktijk

De behandeling op afstand, “door de lucht”, is net zo krachtig als het gesprek op afstand. Ik heb al veel dieren succesvol op deze manier behandeld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Klik dan hier.

Bij welke klachten is een behandeling geschikt?

De energetische behandeling is geschikt bij de meest uiteenlopende klachten. Dit kunnen pijnklachten zijn, ziekten, plotseling veranderd gedrag, probleemgedrag van je huisdier. Maar het werkt ook uitstekend bij mentale klachten, zeker in combinatie met het gesprek wat ik als dierentolk met je dier heb. In dit gesprek kan het dier, problemen, verdriet of trauma’s uiten.

Bekende resultaten van een behandeling:

Nieuwe balans

Kortom de behandeling herstelt de balans op meerdere niveaus, zowel lichamelijk als mentaal. Door een disbalans in een van deze gebieden kunnen ziekten, kwalen en gedragsproblemen ontstaan. Bij een holistische benadering wordt gekeken naar het totaalbeeld van het dier in zijn leefomgeving en zijn geschiedenis. Dit helpt om de balans op alle niveaus te herstellen.

Ik gebruik Touch of Matrix en werk intuïtief. Tijdens de behandeling heb ik diep contact met het dier. Er is dan ruimte voor het uitwisselen van informatie; ”het gesprek”.
Er gaat informatie tussen ons heen en weer en ik vertaal dit richting eigenaar/verzorger. Door de behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van het dier gestimuleerd en geactiveerd.

Sterven

Dieren weten dat ze sterfelijk zijn. Daar hebben ze (meestal) geen problemen mee.
Toch is het fijn om zorgvuldig met deze fase om te gaan. Een dierenperspectief kan heel anders zijn dan het mensen perspectief in deze fase.
Zij waarderen het erg als er wordt geïnformeerd naar wat zij willen: doorleven of inslapen. Soms hebben ze nog wensen voor de laatste tijd die ze met hun mensen doorbrengen. Of hebben nog een boodschap voor hun mens.

Wat vindt jouw huisdier ervan?

Het kan wel eens zijn dat het dier minder leuke dingen vertelt of zelfs kritisch is. Dat zij iets vertellen wat wij niet verwachten. Dus wees voorbereid.
Het is fijn als er veranderingen mogen komen zodat het je paard, hond, kat of ander huisdier het weer helemaal naar zijn zin krijgt