Mensen én Dieren

Mensen én Dieren

In mijn praktijk ervaar ik dat de mens nauw verbonden is met zijn of haar dier(en). Zo is het huisdier een belangrijk onderdeel van het gezin, heeft de eigenaar een bijzonder band met het dier en is het vaak een steun en toeverlaat.
Jouw dier voelt die verbondenheid met jou ook. Dieren zijn vaak loyaal aan hun mens en dit kan ver gaan. Ik maak regelmatig mee dat het dier, op zijn/haar manier boodschappen geeft aan de mens. Klachten overneemt van zijn/haar mens of laat zien wat er aan de hand is. Dan ben ik er ook voor jou.

Mensen én Dieren

Boetje Broeders-Inner Voice

Laat me weten hoe ik jou kan helpen!

Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak klik hier

Boetje Broeders-Inner Voice

Laat me weten hoe ik jou kan helpen!

Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak klik hier