Wat is

Touch of Matrix ®

Hoeveel pijn, verdriet en tegenslagen heb jij al een plek gegeven in je leven? Hoe vaak heb je je al niet door klachten, pijn en emoties heen gewerkt? Mag je loslaten en ben je bezig met loslaten?

Wat is

Touch of Matrix ®

Hoeveel pijn, verdriet en tegenslagen heb jij al een plek gegeven in je leven? Hoe vaak heb je je al niet door klachten, pijn en emoties heen gewerkt? Mag je loslaten en ben je bezig met loslaten?
Waar denk je dat dit “plekje” zich bevindt?
Of weet je niet hoe je kan loslaten wanneer je niet weet waar dat losgelatene heen kan,waardoor je niet echt kan helen.

Daar kan ik je bij helpen

Door de bewustzijns methode die ik gebruik tijdens mijn behandelingen wordt je letterlijk en figuurlijk in beweging gezet en kunnen er positieve veranderingen plaatsvinden.

De behandeling helpt te ontspannen, helpt oude lading ontladen en stimuleert het zelfgenezend vermogen enorm. Het energieveld, de trilling, wordt in balans gebracht. Oude lading, stress, spanning, pijn en klachten verdwijnen of verminderen. De behandeling brengt meer balans op alle niveaus, geestelijk en lichamelijk, emotioneel en spiritueel.

Touch of Matrix ® is een bewustzijn methode waarmee lichamelijke en emotionele klachten verholpen kunnen worden. Klachten zijn vaak blokkades die zich ergens in het lichaam vastgezet hebben. Het is een methode die verdiept en uitgewerkt is door Gunter de Jong.
Hij zet hiermee een methode neer die, in deze tijd, een optimale genezing teweeg kan brengen.

De Touch of Matrix methode wordt gedragen door de Kwantumfysica. Een wetenschap die stelt dat alles licht en informatie is.—Zo boven–zo beneden—Alles en iedereen is met elkaar verbonden—. Dat noemen we het Kwantumveld. Met deze methode maak ik gebruik van het bewustzijn. Het energieveld wordt in balans gebracht.
We kunnen deze methode vergelijken met een computer. Daar zit een harde schijf in met bepaalde programma’s die deze computer besturen. Als we veel op het internet surfen dan moeten we vaak cookies accepteren. Dit zijn kleine programmaatjes die op de harde schijf gezet worden. Op den duur raakt de harde schijf hierdoor vol en de computer wordt daardoor traag of crasht.

Als we de mens hiermee vergelijken dan is het lichaam de computer en het onderbewustzijn de harde schijf. Alles wat wij meemaken in ons leven wordt als programma’s opgeslagen in ons onderbewustzijn. Net als bij de computer kan onze harde schijf ook vol raken en daardoor voelen we ons minder fit, uit balans of zelfs depressief. Ook het lichaam reageert op deze volle schijf. Er ontstaan lichamelijke klachten zoals bv. schouder en nekklachten of rugpijn.

Hoe kan ik je verder helpen? klik hier voor een eerst gratis gesprek.

Een computer schonen we op wanneer hij niet meer goed functioneert en updaten deze. Dit kunnen we ook met ons onderbewustzijn doen met de Touch of Matrix behandelingen.

Touch of Matrix is in te zetten bij allerlei soorten klachten. Hoewel de hierna volgende opsomming zeker niet volledig is, geeft zij een indicatie van klachten waarbij een behandeling kan helpen.

Als je lichamelijke klachten hebt

Als je emotionele of psychische klachten hebt

Touch of Matrix is een hele snelle en doeltreffende behandeling en de cliënten voelen zich na hele korte tijd al vaak compleet anders.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn drie verschillende manieren waarop je behandeld kan worden:

In mijn praktijk, via skype of op afstand: telepathisch.

Om een goed resultaat te krijgen zijn er doorgaans drie behandelingen nodig. De eerste twee behandelingen volgen vaak snel op elkaar. Tussen de tweede en derde afspraak zit vaak een aantal weken.

Wat bied ik?

Tarieven

Consult a 60 minuten in praktijk € 75,-
Sessie van 3 consulten € 220,-

Consult via Skype of messenger a € 60,-
Sessie van 3 consulten via Skype € 175,-

Consult op afstand, Telepathisch a 45 minuten met behandelverslag € 85,00
Sessie van 3 consulten op afstand € 250,-

Spoedconsult € 90,-

Inner Voice

LAAT ME WETEN HOE IK JOU KAN HELPEN!

Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak klik hier.